viernes, 24 de enero de 2014

Fons nevat en gimp

Hola gent, avui m'he dedicat a crear un efecte nevat sobre una imatge. no m'ha quedat molt be pero tot es te que intentar. l'unic que e fet a set posarli unes cuantes capes blanques per sobre i baxar-li la Opacitat a les capes i res mes. espero que us agradi :)))

jueves, 23 de enero de 2014

Neu en una foto


Hola nois com va! Avui e fet que en una foto normal i corrent, es posi a nevar com si res. Per saber com es fa us deixo un video explicatiu.  https://www.youtube.com/watch?v=9YTEas4PlcM

miércoles, 22 de enero de 2014

Convertir foto en dibuix amb Gimp


Hola gent avui e convertit una imatge a dibuix amb gimp, sembla facil pero no ho es, aqui us deixo un video per a que veieu com es fa.
http://www.youtube.com/watch?v=EeJNA0TG0Cc

viernes, 17 de enero de 2014

jueves, 16 de enero de 2014

Fons blanc i negre

Aqui us deixo una imatge en la que abans estava tot a color. l'unic que es te que fer es pintar el fons com si fos blanc i negre i ja esta es molt facil.

Fusio de imatges

Avui m'ha vingut per fer una simulacio d'una imatge d'un combat. representa que la noia, el noi i el logo de a dalt son de una foto i el fons es de un altre. Nomes es te que borrar per troços la part de la foto dels nois: primer es borra la noia i el logo i deixes al noi, despres es fa lo mateix amb el logo i el noi. Es col·loquen a sobre del fons i llestos, ja tenim una bonica simulacio.

miércoles, 15 de enero de 2014

modificacions a la cara d'una imatge

Avui lo que e fet a set agafar a un ''Famos'' (ElRubiusOMG) i una cara divertida (TrollFace). El que e fet a set agafar la cara i borrar tot el contorn amb la vareta del Gimp i deixar nomes la cara. Despres es col·loca la cara a sobre de la cara del famos i ja tenim una nova cara pel nostre amic.

miércoles, 8 de enero de 2014

Imatge reflexada


Avui veurem com reflexar una imatge amb Gimp. Es molt senzill nomes tenim que agafar una foto i duplicar la capa, despres girem la imatge verticalment  i la movem cap avall  agafem la opacitat de la imatge de avall i llestos ja tenim la nostra imatge reflectada.