jueves, 5 de junio de 2014

La aplicaccio del trivia

Olaa molt bones, us porto la activitat que us vaig dir l'altre dia, es un trivia, curt pero molt divertit. Te unes preguntes molt diverses i interesants, disfruteu-lo

miércoles, 21 de mayo de 2014

Aplicaccio inventada en APP

Hola gent, veig que ja fa un temps que no publico res i doncs e pensat ''vaig a explicar-lis que estic fent'' doncs entre jo i uns companys estem fent una aplicacio per al movil pero una inventada a la que anomenem ''joc de trivias''. Cadascun del grup esta fent una part diferent; uns fan la pagina web, uns altres el logo i els que queden fan la programacio de la aplicacio. Us invito a veure la nostra pagina web per anar començant a coneixer de que va aquesta aplicacio. Espero que us agradi, disfruteu :)))

http://rogerfortet.wix.com/hool

Per cert si us agrada la pagina publiqueu-la entre els vostres amics.

miércoles, 19 de marzo de 2014

Una entrada amb Codi QR

Códigos QR / Qr CodesAquesta pagina principalmet et porta fins a una pagina que tot el mon coneix....                   GMAIL!!!!

viernes, 24 de enero de 2014

Fons nevat en gimp

Hola gent, avui m'he dedicat a crear un efecte nevat sobre una imatge. no m'ha quedat molt be pero tot es te que intentar. l'unic que e fet a set posarli unes cuantes capes blanques per sobre i baxar-li la Opacitat a les capes i res mes. espero que us agradi :)))

jueves, 23 de enero de 2014

Neu en una foto


Hola nois com va! Avui e fet que en una foto normal i corrent, es posi a nevar com si res. Per saber com es fa us deixo un video explicatiu.  https://www.youtube.com/watch?v=9YTEas4PlcM

miércoles, 22 de enero de 2014

Convertir foto en dibuix amb Gimp


Hola gent avui e convertit una imatge a dibuix amb gimp, sembla facil pero no ho es, aqui us deixo un video per a que veieu com es fa.
http://www.youtube.com/watch?v=EeJNA0TG0Cc

viernes, 17 de enero de 2014

jueves, 16 de enero de 2014

Fons blanc i negre

Aqui us deixo una imatge en la que abans estava tot a color. l'unic que es te que fer es pintar el fons com si fos blanc i negre i ja esta es molt facil.

Fusio de imatges

Avui m'ha vingut per fer una simulacio d'una imatge d'un combat. representa que la noia, el noi i el logo de a dalt son de una foto i el fons es de un altre. Nomes es te que borrar per troços la part de la foto dels nois: primer es borra la noia i el logo i deixes al noi, despres es fa lo mateix amb el logo i el noi. Es col·loquen a sobre del fons i llestos, ja tenim una bonica simulacio.

miércoles, 15 de enero de 2014

modificacions a la cara d'una imatge

Avui lo que e fet a set agafar a un ''Famos'' (ElRubiusOMG) i una cara divertida (TrollFace). El que e fet a set agafar la cara i borrar tot el contorn amb la vareta del Gimp i deixar nomes la cara. Despres es col·loca la cara a sobre de la cara del famos i ja tenim una nova cara pel nostre amic.

miércoles, 8 de enero de 2014

Imatge reflexada


Avui veurem com reflexar una imatge amb Gimp. Es molt senzill nomes tenim que agafar una foto i duplicar la capa, despres girem la imatge verticalment  i la movem cap avall  agafem la opacitat de la imatge de avall i llestos ja tenim la nostra imatge reflectada.