jueves, 31 de octubre de 2013

LA MEVA ULTIMA PEL·LICULA

Guerra Mundial Z va ser la ultima pelicula que vaig veure. En concret per a mi va ser una de les millors pelicules que podrien haver creat i unes de les millors que he vist. Jo recomenaria que us la veiéssiu per lo apasionant que es.
Si voleu veurela aqui us deixo l'enllaç (per cert hi ha diferents opcions, intenteu donar-li a totes fins que us la deixin veure) http://www.peliculas4.com/ver-guerra-mundial-z-2013-online-1-7139.html

miércoles, 30 de octubre de 2013

QUE ES UN BLOG?

Un blog és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat.En cada missatge o article d'un blog els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada blog té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.

Aqui us deixo alguns blogs bastant interesants (per mi):
http://elpais.com/elpais/blogs.html
http://labs.ebuzzing.es/top-blogs/source/www.vidaextra.com-Os7a
http://www.animextremist.com/

Espero que us agradi ;PPP

BENVINGUTS!!!

Hola gent, benvinguts al meu blog.
En aquest blog publicare principalment exercicis de informatica amb programes com per exemple el Gimp, el Photoshop, i molts mes.
Espero que us agradi i que us ho paseu mol bé ;)))