viernes, 20 de diciembre de 2013

Distorsions amb Gimp

Avui nois, m'he dedicat a distorsionar una foto i al final me quedat amb una distorsio i mireu com a quedat.

La Original










                                         
La Distorsionada

miércoles, 18 de diciembre de 2013

Primer dibuix amb Gimp

Hola nois, vinc amb un nou programa per modificar fotos, es com el photoshop pero mes senzill jaja que disfruteu de la foto

viernes, 22 de noviembre de 2013

Lincencia del Blog

Hola nois avui us porto com fer una llicencia pel blog.
Mireu es molt senzill: primer entreu a aquesta pagina: http://creativecommons.org/choose/
Despres escolliu com voleu la llicencia.
Per acabar us donaran un HTML que el tindreu que copiar i enganxar-ho als gadgets a la opcio HTML/javascript i llestos, ja teniu la vostra propia llicencia.

Codi QR

Avui he trobat una cosa bastant interesant que crec que us agradara. A partir d'avui podreu veure el blog en el vostre movil gracies a la aplicacio ''Descarga Codi QR''.

Mobile Edition
By Blogger Touch

miércoles, 20 de noviembre de 2013

martes, 19 de noviembre de 2013

Camera al blog

Hola nois i noies.
Avui he estat buscant sobre noves cosses per fer al blog i justament he trobat un gadget que segurament ja haureu vist. Si, es una camera de vigilancia. Realment no fa res, nomes es mou pero es divertit poder tenir un gadget aixins jaja. Si voleu instalar-ho al vostre blog, nomes teniu que clicar a sobre de la camera i us porta directament a la pagina que us ensenya a fer-ho.

Fins un altre :PPPPPP....

jueves, 14 de noviembre de 2013

Musica al blog

Hola gent avui he fet una nova cosa com ja haureu vist. E posat musica al blog jajajaja que divertit no, doncs us dire com ho e fet:
1r: Aneu a YouTube i agafeu qualsevol musica que volgueu posar.
2n: A sota de la canço cliqueu ''compartir'' i just a sota de compartir busqueu ''insertar'' i li doneu.
3r: se us obriran tres opcions, cliqueu es tres per tal de que no hi hagi cap seleccionada i copieu lo del recuadre.
4t: Aneu al blog i li doneu a ''Diseño'', i afegiu un gadget i busqueu un que posi ''html/javascript'', li doneu i al recuadre de sota copieu lu de YouTube.
5è: on posa ''width'' pposeu ''000'' i on posa ''hight'' poseu ''010'' despres hi ha un  lloc on posa ''rel=0'' donc just entre el 0 i les cometes poseu ''autoplay=1'' i guardeu.
6è: ara nomes falta que disfruteu de la vostra musica al blog jejej

miércoles, 13 de noviembre de 2013

PRESENTACIO EN DIAPOSITIVES


Anime from Juan Estevez


He agafat aquesta presentacio perque es un tema bastant interesant sobretot per a la gent que mira anime pot saber quina es la seva historia i per on a passat, per quines epoques, etc.......

MUSICA PREFERIDA



He agafat aquesta cançó perque es un dels tipus de musica que més m'agraden de tots els que hi ha i a sobre seria facinant poder fer una cançó com aquesta.

jueves, 7 de noviembre de 2013

PINTURA ARTISTICA

Aquesta pintura es una de les mes famoses de tot el mon, ja que tothom la coneix com ''La Mona Lisa''. Es un quadre artistic creat per Salvador Dalí. Aquesta pintura visualitza la felicitat pero en la pintura la       Mona Lisa no sembra molt contenta, no se sap perque.

Video Youtube: Trailer DBZ: Batalla de Dioses

Si us agrada l'anime, aquesta es una de les millors pelicules que podrieu veure, us la recomano ;)))
Aqui nomes us poso el trailer si voleu veurela aqui us poso l'enllaç. El problema es que esta en japones pero subtitulada http://www.jkanime.com/

Avatar: Enano_Wolf

Avui he fet el meu propi avatar que simbolitza mes o menys com soc principalment de braços cap a dalt. Aqui us poso la imatge :))))


jueves, 31 de octubre de 2013

LA MEVA ULTIMA PEL·LICULA

Guerra Mundial Z va ser la ultima pelicula que vaig veure. En concret per a mi va ser una de les millors pelicules que podrien haver creat i unes de les millors que he vist. Jo recomenaria que us la veiéssiu per lo apasionant que es.
Si voleu veurela aqui us deixo l'enllaç (per cert hi ha diferents opcions, intenteu donar-li a totes fins que us la deixin veure) http://www.peliculas4.com/ver-guerra-mundial-z-2013-online-1-7139.html

miércoles, 30 de octubre de 2013

QUE ES UN BLOG?

Un blog és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat.En cada missatge o article d'un blog els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada blog té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.

Aqui us deixo alguns blogs bastant interesants (per mi):
http://elpais.com/elpais/blogs.html
http://labs.ebuzzing.es/top-blogs/source/www.vidaextra.com-Os7a
http://www.animextremist.com/

Espero que us agradi ;PPP

BENVINGUTS!!!

Hola gent, benvinguts al meu blog.
En aquest blog publicare principalment exercicis de informatica amb programes com per exemple el Gimp, el Photoshop, i molts mes.
Espero que us agradi i que us ho paseu mol bé ;)))